Viikon viimeinen

011016_2 011016_1 011016_4 011016_6 011016_5 011016_7 011016_8 011016_9

Tässä on kerennyt hujahtaa ohi iso kasa päiviä, jotka on ollut mulla vähän hiljaisempia täällä bittiavaruuden kolkassa. On ollut uusia työjuttuja, jotka on imenyt kaikki energiat, mutta on ollut myös aikaakin. Jostain syystä blogi ei oo kutsunut mua kuitenkaan puoleensa, mutta nyt sunnuntain tunnelmissa teki mieli käydä täällä pitkästä aikaa ja kertoa tällä kertaa kuvapainoitteisemmat kuulumiset.

Vaikka kameran olemassaolo onkin vähän unohtunut, on puhelimeen ikuistunut muutamia syksyisiä kuvia, joihin aika hyvin tiivistyykin näiden ohi kiitäneiden päivien sisältö. Tasaisen tavallisia syyspäiviä ja paljon kliseisiä syysjuttuja – viltteihin ja kaulahuiveihin vuorautumista, laatikoista kaivettujen kynttilöiden ripottelua ympäri kämppää, puiden muodonmuutoksen ihailua, upeita auringonlaskuja ja hyvää ruokaa. Ei mitään ihmeellistä, mutta aika kivaa silti.

Toivottavasti uusi kuukausi lähtee pyörimään kaikilla hyvin!

signerica

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Moikka! Oon jo pidempään miettinyt sun ruokakuvia katsellessa, että ootko kasvissyöjä tai vegaani? En ainakaan muista lukeneeni että olisit maininnut asiasta. :)

    • Moikka! En tosiaan oo tainnut somessa ikinä ruokavaliostani sen kummemmin kertoa, mutta vegaanisesti syön ja vegelinjalla oon ollut viimiset kaks vuotta :-)

    • Voi ihana kuulla! Ja niin kiva kuulla vegeilykin, ei oo tosiaan tuntunut omalta jutulta sitä sen kummemmin missään julistaa, mutta ehkä välillä voisin täälläkin jotain hyväksi koettuja reseptejä vaikka jakaa jos siellä on kiinnostuneita :-)
      Aivan ihania kuvia sulla muuten!

  • Niin ihanaa et oot palannut tänne takasin <3 susta on kasvanut tosi syvällinen ja se on mahvataa huomata ! Reseptit kiinnoistais ehdottomasti :-)