Tältä näytti mun viikko

Kiitos teille aivan ihanasta vastaanotosta. Ei sitä edes tajunnut, miten paljon oli kaivannut tätä fiilistä kun klikkaa julkaise ja pääsee vastailemaan teidän kommentteihin. Tuli niin hyvä fiilis ja motivaatio kasvoi vaan entisestään. Ehkä mä tässä pikkuhiljaa asetun taas takaisin blogimaailman puolelle.

On ollut niin siistiä nähdä, että sieltä löytyy vielä vanhan blogin lukijakuntaa. Muutenkin on ihan sellanen fiilis kuin tapaisi pitkästä aikaa vanhaa ystävää – olis niin paljon kiinniotettavaa kuulumisten vaihtamisessa, ettei tiedä mistä lähtis aloittamaan.

Nyt hypätään kuitenkin lähihistoriaan ja katsellaan pieniä paloja mun päivistä noin viikon ajalta. Ensimmäinen viikko kotona reissun jälkeen valui multa vähän hukkaan, kun viimeisinä reissupäivinä iskenyt kuume veti mut sängyn pohjalle, joten nyt viime päivinä onkin ollut kova kiri saada kotimaan keskikesästä vielä jotain irti ja ylipäätänsä päästä käyttämään energiaa muuhunkin kuin sairastamiseen. Tämä on tarkoittanut mulle ainakin näitä asioita:

23712372

Pientä kotimaanmatkailua. Viikonloppuna tuli käytyä sukulaisen juhlissa Suomenlinnassa, ja ihan hävettää kuinka vähän oon tohonkin paikkaan tutustunut. Aikaisempia käyntikertoja taisi olla takana huimat kaksi, joista vain toisen muistan, ja siitäkin kerrasta oli jo kerennyt kulua noin kymmenen vuotta… Ehkä mä voisin jatkossa tihentää vähän näitä mun visiittejä, nimittäin niin kaunis paikkahan toi on.

2371023772374

Pitkästä aikaa iskenyttä sisustusinspiraatiota. Meitä pisti molempia äitin kanssa joku sisustusötökkä, ja ollaan nyt käyty kiertelemässä Ikeassa, takakonttikirppiksellä ja pienemmissä sisustuspuodeissa. Mun huoneeseen oon löytänyt tavaraa lähinnä vintiltä ja kellarista, ja ehottomasti parhain löytö olikin mun isovanhempien muutossa orvoksi jäänyt vanha lipasto, jonka kävin vintiltä pelastamassa. Mulla on selvästi joku astetta värikkäämpi kausi menossa, ja nyt oon erityisesti iskeny silmäni viherkasveihin, vähän vanhempiin ja rosoisempiin tavaroihin ja erilaisiin koristeellisiin pikkutilpehööreihin. 

2376

Suomenlinnan lisäksi kotimaanmatkailu kohdistui myös muun muassa sukulaisten mökille Loviisaan, muutamaan otteeseen Helsinkiin ja kiven heiton päässä olevaan Vääksyyn. Vaikka kesäkuu tulikin matkusteltua toinen toistaan hulppeammissa Euroopan kaupungeissa, on nämä kotimaan kohteet hätkähdyttänyt ihan samalla tavalla. Aina tasaisin väliajoin sitä jotenkin vaan yllättyy, kuinka upeita helmiä ihan läheltä löytyykään. Yläpuolella näkyvät kuvat ovat peräisin Vääksystä, joka kuuluu ehdottomasti mun lemppari kesäkaupunkien kärkijoukkoon. Muitakin kuin näitä Vääksyn viidakoista napattuja otoksia olis kamera pullollaan, joten voisin säästää tällä kertaa ylistykset vaikka ihan erilliselle postaukselle. 

23715 2375

Yksi viikon kohokohdista oli tietysti myös tämän sivuston herättäminen henkiin. Nää kuvat kertoo sen lisäksi hyvin myös paikan, joka on toiminut mun elinympäristönä viime aikoina. Meidän yhtenä ehostuksen kohteena oli parveke, ja nyt kun sinne saatiin vihdoin pöytä ja tuolit, niin en malttais kotona missään muualla ollakaan. Toisaalta tuolittomuuskaan ei ollut mikään ongelma, nimittäin kasa tyynyjä lattialla on ehkä paras hengailupaikka ikinä.

2379237823716

Keskiviikkona vietettiin äiti-tytär -päivä Helsingissä tarkoituksena kierrellä paikkoja vähän turistimmasta näkökulmasta. Käytiin kuohuvilla Löylyssä, nautittiin auringosta Eiran rantaa pitkin kävellen, todistettiin pokemonhysteriaa ruttopuistossa, syötiin ihan mielettömän hyvät safkat Sandrossa, istuskeltiin iltaa rantakallioilla ja koukattiin vielä tsekkaamassa auringonlasku Hietsussa ennen kuin käytiin poimimassa iskä kentältä. Kiva päivä ja kiva Helsinki.

23713

Pari edellistä päivää yritin ottaa vielä viimeiset irti vapaa-ajasta ennen tänään startannutta parin viikon työputkea, ja torstaina lähdin käymään pikaisella purhehdusreissulla. Ihan hirvittää, että tää oli vasta mun kesän ensimmäinen kerta veneellä. Aurinko ei ollut meitä paljoakaan häiritsemässä eikä kaksi takkia ollut ollenkaan liikaa, mutta nyt mä pidän sormet ristissä, että pääsisin syksymmällä vielä ”kesäisemmille” purjehduksille.

signerica

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Sisustusinspiraation puraisusta kertoessasi alkoi kiinnostamaan, miltä huoneesi mahtaa tällä hetkellä näyttää. Olisiko kenties mahdollista saada jossain vaiheessa jonkinlaista huoneen esittelyä? 😊

  • Ilahduin kyllä niin paljon tästä sun uudesta blogista, kun seurailin sitä sun vanhaakin niin ahkerasti. Tykkään vaan niin paljon sun kirjotustyylistä, kauniista kuvista ja siitä miten saat arkisetkin asiat kuulostamaan niin mielenkiintosilta :) jään innolla tänne seurailemaan!

    • Ei sellasta ole :-D En nyt tiedä, mihin salaisuudella tarkalleen tähtäät, mutta jokainen kroppa on omanlaisensa, ja varmaan aika pitkälti geeneistä kiinni et mulla sattuu olemaan just tällänen. Mutta koitan pitää terveydestä totta kai huolta kuuntelemalla kroppaa ja syömällä suht terveellistä vegeruokaa, ja ulkomuoto tulee siinä sivussa.

    • Oi niinpä, purjehtiessa pääsee kyl niin irti kaikesta arjen pyörityksestä, ja se tunne luonnon keskellä olemisesta on jotenkin tosi aito. Ja voi kiitos, ihania kuvia sullakin Maija :-)

  • Oon niin ilonen tästä sun paluusta takaisin blogimaailmaan! :) Pidin jo sun vanhaa blogia inspiroivana, mutta jo nyt näyttää siltä, että tää uusi blogi taitaa olla vieläkin enemmän inspiroiva. Tykkään todella paljon tästä sun kirjotustyylistä, jään ehdottomasti seuraamaan!