Ilta-aurinko ja hengähdys

Huh, pientä haipakkaa ollut mun kuluneet kaksi viikkoa. Työtunteja tuli puurrettua niiden aikana kuukauden edestä, ja duunipäivien aikana en hirveästi edes istua kerennyt, joten nyt oon vaan maannut sohvalla ryytyneenä ja erittäin tyytyväisenä tästä tekemättömyydestä. Kasvonaamio, Coldplay ja kupillinen kahvia on mulle tällä hetkellä ylellisyyttä parhaimmillaan.

DXO_2822m

Toisaalta iski myös oudon tyhjä tunne. Vaikka työpäivät olivatkin rankkoja, nautin duunista ihan hirmusesti, ja parempia työkavereita ja -ympäristöä en olis voinut toivoa. Nyt mun toista kesää jatkunut kesäduuni eräässä kurssikeskuksessa kokkaillen on kuitenkin paketissa, ja suunnitelmat tulevalle vuodelle on täynnä kysymysmerkkejä ja miljoonia mahdollisuuksia. Varsinkin koulujen alkaminen tuntuu kummalliselta, kun ensimmäistä kertaa kahteentoista vuoteen omalla kohdalla koulunpenkit eivät kutsukaan. Ja vaikka kesä ei saa mulla konkreettista päätöstä koulupuurtamisen alkamisella, ”loma” tuntuu vilahtaneen ohi nopeammin kuin koskaan. Varmasti osasyyllinen on se, että iso palanen siitä tuli vietettyä reissun päällä, mutta silti mut valtaa pieni paniikki, kun mietin kuinka huonosti oon saanut otetta kotimaan kesästä – talviturkki on heittämättä, veneellä oon ollut vasta pari päivää ja festaritkin jäi multa välistä. Nyt todellakin otan missioksi ainakin sen talviturkista eroon pääsemisen ennen kuin se taas kohta pitää pukea päälle.

DXO_2804m

DXO_2820m DXO_2787m DXO_2834m DXO_2811m

Kuvat on muuten peräisin viime viikonlopulta, kun Reetan kanssa ihmeteltiin aivan upeaa valoilmiötä. On se vaan niin, että nämä breikit arkipäivien välissä tuntuu astetta paremmilta hektisempien päivien välissä. Ja toinen totuus on myös se, ettei auringonlaskuja saa mitenkään vangittua yhtä kauniina kameran linssin läpi kuviin.

Vietitpä sitten viikonlopun relaten tai reivaten, niin toivottavasti oli kiva sellainen. Tsemppiä myös uuteen alkuun, mitä se omalla kohdalla tarkoittaakaan :-)

signerica

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *