hetkiä elokuulta

JPEG image-18BB3F71F75A-1 JPEG image-72AF3FE23B59-1 image image JPEG image-BFCE16C640EE-1 image image JPEG image-A98FD54188F7-1 image

En oo varmastikaan ainut, joka kokee tällä hetkellä suurta vaikeutta päästää irti kesästä, valoisuudesta, lämpimistä illoista, kesäpukeutumisesta ja ylipäätänsä kaikesta siitä odottamattomuudesta ja yleisestä fiiliksestä, mitä tähän tapahtumarikkaaseen vuodenaikaan liittyy. Havahduin oikeastaan omaan irtipäästämisen vaikeuteen vasta nyt kun rupesin kirjoittamaan mun alku elokuun kuulumisista, ja tajusin, ettei me eletäkään enää elokuun ensimmäisiä päiviä vaan tämäkin kuukausi uhkaavasti vetelee loppujaan. Mutta vaikka lähiaikoina sateet ovat tuntuneet pelottelevan syksyn saapumisesta ja saavat vähän haikeaksi, on villasukkien ja kynttilöiden luvattu vuodenaika aika kivaa aikaa sekin ja ihan tervetullut mun puolesta. Kesään liittyy usein niin paljon suorittamisen makua ja valtavia odotuksia, ja syksy tuntuukin paljon armollisemmalta. Syyskuussa on mahdollisuuksia vielä ihan kesäisillekin keleille, joten toivoa on vielä.

Oon ollut nyt kuluneen viikon tekemässä sijaisuuksia päiväkodissa, ja kuulemma opiskelijoille ja sijaisille tyypilliseen tapaan onnistuin nappaamaan näin viikonlopun iloksi työetuna pienen nuhakuumeen. Ja tottakai ulkona paistaa aurinko ja ilma on kuin morsian juuri silloin, kun en jaksa nauttia siitä mitenkään. No, ainakin nyt sain aikaiseksi irrottautua hetkeksi pois Netflixin luota, siirtää löhöilypaikkani parvekkeelle ja tulla kertomaan tänne kuulumisia muutamien kuvien kera.

Elokuu on kohdellut mua oikein mukavasti. Lyhykäisyydessään mun kuukauteen on sisältynyt kesäjuhlia, kavereiden jälleentapaamisia (ja paljon tapaamisia muuten vaan), lisää kotiseutumatkailua (kirkkaasta vedestään tunnettu Hollolan Kiikunlähde on nyt mullakin raksittu pois listalta), kesän hyvästelyä, tekemisen täyteisiä päiviä, paljon tulevan vuoden suunnitelmien pähkäilyä ja yleistä hyvää fiilistä.

signerica

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *